Lukuvinkkejä ja maalaiselämän helmiä…

Vietän etätyöviikkoa kaukana urbaanista jyskeestä. Pakotin itseni maalle sillä vuosien työnarkomania vaatii nyt hiljentämistä ja mielen rauhoittamista.

Aloitan päiväni lumpsahtamalla jo viileään lampiveteen. Seuraavaksi pyöräilen hakemaan päivän lehdet ja nautiskelen maakuntalehtien uutisia mustikka-kaurapuuron ja munaruisleipien sekä mustaakin mustemman kahvikupposen kera. Seuraavaksi on vuorossa metsälammen kiertolenkki lainakoiran perässä. Klo 09.00 suuntaan työpöydän ääreen.

Iltaisin ahmin romaaneja ja tositarinoita. Jeannette Walls ` n Lasilinna (Bazar) oli uskomattoman jännittävä kasvutarina Amerikan takamailla. Nyt luen 9-kymppisen Arne Nevalinnan  havaintoja maailmasta ja haaveilen että eläisin terveenä 100-vuotiaaksi.

Perjantaina on Lepakkkojen yö kyläjuhlat. Nautitaan kesän viimeisistä murusista!

Syyskesän kuulumisia

Hyvät lukijat, kiitos virkistävistä viesteistä ja yhteydenotoista! Vietin kesän villin luontoeläimen päiviä samoilemalla metsissä, veneilemällä merivesillä ja marjastamalla Idän pusikoissa. Nyt olen palannut työn touhuihin ja suunnittelen tulevaa. Unelmissa siintää uusia pidempiä kirjoitusprojekteja. Sen vuoksi blogi nukkuu ruusuista untaan. Yritän säästää paukkuja myöhempään! Pidä peukut salaiset hankkeet toteutuvat!

Jos haluat tilata minut luennoimaan tai kouluttamaan, soittele! Some-kanavien tulvassa parhaiten toimii vanha kunnon puhelinsoitto tai ystävällinen email!

Sateen ja mullan tuoksuisin terveisin syksyn uutuskirjoja ja puutarhan satoa ahmiva Lisa

Mainiota kesää sinulle!

Vietän kesän seikkaillen Idän metsiköissä ja saaristojen kätkoissä ystävien perässä kiidellen. Yritän rauhoittua kampanjakevään jälkeen ja miettiä rauhassa mitä seuraavaksi. Ehkäpä kirjoitan kampanjan jännittävät käänteet pieneksi kirjaseksi. Mutta ensin uin, marjastan, ahmin kesän taidenäyttelyt ja pidän huolta läheisistäni.

Tietenkin yrittäjän on pakko yrittää, eli luennot ja koulutukset jatkuvat normaalisti. Elokuussa lisää tietoa syksyn koulutuskalenterista.

Jos haluat tilata minut luennoimaan tai puhumaan tapahtumaasi, lähetä sähköpostia.

Lisa Kylli Kukk´in joogakoulu Shantissa erään pikku ystävättären seurassa

Lisa Kylli Kukk´in joogakoulu Shantissa erään pikku ystävättären seurassa