Ehdolla Kokoomuksen eurovaaliehdokkaaksi

Olen ehdolla Kokoomuksen eurovaaliehdokkaaksi, sillä kutsumukseni on rakentaa kanssasi uudenlainen, positiivinen Suomi.

Suomi on kääntynyt sisäänpäin. Henkinen ilmapiiri on synkkä. Meitä lietsotaan ajattelemaan, että viennistä riippuvainen Suomi pärjäisi ilman Eurooppaa, EU:ta ja euroa.

Muistatko millainen Suomi oli ennen EU:ta? Tuntematon ja maailman mitassa vähäpätöinen. Suomen uhka ei ole EU, vaan eristäytyminen ja näivettyminen. Hyväksymmekö taantumisen? Vai taistelemmeko eteenpäin?

EU koskettaa meitä kaikkia joka päivä. EU vaikuttaa ruokaamme, vapauteemme tehdä työtä, opiskella ja liikkua, ympäristöön, turvallisuuteen ja talouteen. Millaisen Suomen sinä haluat? Suljetun? Vai avoimen ja kehittyvän?

Olen puurtanut pitkän tien työläis- ja maanviljelijäsuvun vesasta yrittäjäksi. Näin yhteiskunnan ylä- ja alapuolen läheltä. Olen designin juoksutyttö, mutta markkinointitaitoa tarvitsee nyt kipeämmin suomalainen yhteiskunta.

Uskon Eurooppaan. Ja siihen, että Suomi on sekä omaperäinen että tärkeä palanen EU:ta.

Aikamme vaatii uudenlaista henkistä yrittäjyyttä yhteisten asioiden hoitoon.

Tule mukaan!