Sähköä Kokoomuksen Eurovaaliasetelmiin!

Kokoomuksen dynaaminen talousmies kansanedustaja Lasse Männistö ja Kukkatipu Lisa

Kokoomuksen dynaaminen talousmies kansanedustaja Lasse Männistö ja Kukkatipu Lisa

Kokoomuksella mahtava ehdokasjoukko koolla! Todella huippufiilikset päästä ensikertalaisena konkareiden rinnalle ja nähdä että uudelle on tilaa. Kommentoijien mukaan taisin onnistua luomaan korkeajännitystä Kokoomukseen. Sen verran hottia vastaanotto oli. Kiitos palautteesta!

Puhuin Puoluevaltuuston kokouksessa suuni puhtaaksi yrittäjyyden, työpaikkojen ja talousosaamisen puolesta. Sitten juoksin oranssi puku liehuen pitkin sateista katua Kampin keskukseen Kokoomuksen toritapahtumaan. Loppupäivän työntelin tulppaani-kottikärryjä pitkin Kampin Narikkatoria!

Oli ihanaa tavata kymmenittäin ihmisiä ja kuulla mitä Euroopasta sekä Suomen tilanteesta ollaan mieltä!

Tervetuloa Eurooppalainen kevät!

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/eeva%20ahtisaari%20puoluevaltuusto-15601

Ps. Minulla on lukihäiriö mutta teen parhaani oikeinkirjoituksen kanssa.