Vaalialokkaasta toritipuksi…

Kamppanjarumba hyrrää. Sähköposti pukkaa kutsuja vaalitapahtumiin eri puolille Suomea. Yksi huumorintajuisimmista viesteistä tuli Kainuusta. Kaajani-Iisalmi akselilta, kauniiden metsien korvesta huudeltiin nälkamaan laulun tahtiin että tänne vaan.

Toinen hauskalta kuulostava tapahtuma on kerääntymässä Joensuun torille 26.4. Tarjolla oli monta älykästä Kokoomus-kanaa kertaiskulla.

Jos sallitte käytän positiivisesti hassua ilmaisua, sillä samaan toririvistöön pukkaavat kuntaministeri Henna Virkkunen ja Itäisiä-juuri osin itsekin omaava Sirpa Pietikäinen. Tämä tipu päätti heti tunkea mukaan, kun kutsu kävi. Harmi etten voi monistaa itseäni kahdeksi, sillä samaanaikaan kiertää Länsi-Uudenmaan vaalibussi. Ehkä ompelen nuken pukattavaksi bussiin kyytiin. Ja onneksi on korvaamattomia apulaisia. Vaalipäällikköni Annikki ja Anu ovat jo reppupakattuna Riihimäelle tulevan viikonlopun piirikokoukseen.

Miltä vaaliesitteen kuuluu näyttää? Help!

Ensimmäiset esitteet surisevat painossa. Esittelin leiskaa markkinoinnin professorille, joka nokkelasti totesi että käytän räväkästi kaikkien puolueiden värejä. Tarkkasilmäinen kaveri, itse en ollut moista huomannutkaan, sillä graafikkoni toimii vaalihankkeen taiteellisena sieluna. Minä köpötän perässä kuin lammas narussa.  Ja ihmettelen mistä niin hienot kuvat ilmestyi. Luonnossa minulla on naurunryppyjä muillekin jaettavaksi. Montako saisi olla?

Professori muuten varoitteli etten hylkäisi tummaa tuttua Kokoomus-sineä ihan kokonaan. Muutenhan puoluetta ei varsinkaan vanhempi tunnista.

Hmm…minä äänestäisin ihmistä! Ja ensikertalaisena en voi totella, koska en tiedä sääntöjä!

Jokatapauksessa kaikki neuvot ja erityisesti toimeen tarttuvat käsiparit tervetulleita!