Mikä oli kevään kovimman talousseminaarin viesti?

Kampanjatiimi – ehdokas mukaanlukien – ja kymmenet vieraat sulattelevat kevään kovimman talousseminaarin antia, ensimmäisiä sitaatteja on mm. tämänpäiväisen Hesarin pääkirjoituksessa: ”Presidentti Martti Ahtisaari muistutti tällä viikolla, että Pohjoismailla on velvollisuus viedä hyvinvointimalliaan Eurooppaan ja koko maailmaan. Valmisteilla on hanke, jonka avulla Pohjoismaat voisivat esitellä hyvinvointimalliensa toimivuutta eri areenoilla. Suomen kannattaa kuitenkin pitää huolta siitä, että oma malli on ajan tasalla ja kunnossa. Hyvinvointivaltion käsite on dynaaminen ja muuttuu maailman muuttuessa. Vanhentunut käsitys hyvinvointivaltiosta ei välttämättä lisää hyvinvointia.”

Toistaiseksi kattavimman analyysin Suomen Uusi Talous – seminaarista kirjoitti puhetaidon kouluttaja Antti Mustakallio Sanahaltuun.fi -blogissaan. Helsingin keskustassa järjestetyn talousseminaarimme puhujina olivat Martti Ahtisaari, Sixten Korkman, Tero Ojanperä, Marko Ahtisaari ja Risto E.J. Penttilä. Aina yhtä karismaattinen ystäväni, yrittäjä ja jooga-kouluttaja Kylli Kukk sai aamujoogalla veren kiertämään ja ajatuksen juoksemaan kuin seitsenottelijan!

Kim Weckströmin You Tube -kanavalla on mainio yhteenveto aamupäivän annista.