Eurokalenteri 1/25: Juo syö suomalaista!

Lisa Sounio-Ahtisaari Juo syö suomalaista

Eurokalenteri on lähtölaskenta kohti eurovaalien finaalia ja äänestyspäivää, sunnuntaita 25.5.2014. Vaaleihin on enää 24 päivää. Teimme joulukalenterin kaltaisen yllättyskalenterin, jossa yhdistyy vakavat asiat ja perisuomalainen huumori.

Joka päivälle kalenteriin ilmestyy yllättäviä teemoja ja tekoja. Lisa tiimi haluaa eurokalenterilla tuoda esiin ja juhlistaa suomalaista osaamista, yhdessä tekemistä ja yritteliäisyyttä. Ole siis tarkkana ja katso päivittäin täältä blogista, mitä kalenterista löytyy. Jaa hyvät vinkit eteenpäin ja tule mukaan tempauksiin.

Lisa Sounio-Ahtisaari Juo syö suomalaista

Vaikka eurovaaleissa on pääosassa kansainvälinen politiikka, emme saa unohtaa, että olennaista Suomen taloudelle ja työlle on suomalainen kysyntä.

Eurokalenterin ensimmäisen päivän teema, Wapputervehdyksemme muistuttaa pilke silmäkulmassa suomalaisen kaupan ja työpaikkojen arvosta: “JUO SYÖ SUOMALAISTA”! Tee valintoja läheltä ja tutki tuotteiden alkuperää. Kotimaisen ruuan aseman vahvistaminen Suomessa on myös hallitusohjelmassa ruokapolitiikan kärkenä.

Lisäksi kamppanjamme etenee ympäri Suomea. Otamme haltuun merkkirakennuksia ja kulkuvälineitä ympäri Suomea.

Ensiksi kaappasimme Ilmaherruuden!

Lisa Sounio Ahtisaari Juo syö suomalaista

Sitten kauppakeskuksia, kirkkoja ja kirjastoja. Lisa-tiimin vientitykki ”Lisa-Myy”-hahmo kiipeilee tasavallan avainpaikoilla. Esimerkkinä tässä Kauppakeskus Forum Helsingissä, Tampereen tuomiokirkko, Turun uusi pääkirjasto ja Helsingin Luonnontieteellinen museo. Lisa Sounio Ahtisaari Juö syö suomalaista OKTampereentuomiokirkkoOKTurunKirjastoLisa Sounio-Ahtisaari Juo syö suomalaista! Wappukampanjamme tavoitti jo lähes miljoona suomalaista. Tämä kaikki tehtiin pienellä mainosbudjetilla. Iloksemme myös päivälehdet, radiot sekä sadat ihmiset sosiaalisessa mediassa kommentoivat tekoamme ja veivät tärkeätä viestiä eteenpäin. Eurokalenterin ensimmäisen päivän oppi onkin, jos mainostat, mainosta eri tavalla kuin muut. Uskalla aikaansaada ja ilahduttaa! Anna ihmisille työkaluja tehdä yhdessä hyvää. Värikästä kevättä! Kaikki mukaan politikoimaan! Lisa ja tiimi Eurokalenteri0125