Eurokalenteri 2/25: Wikitalkoot

WikitalkootVaaleihin 23 päivää ja Eurokalenterin toinen luukku juhlistaa Suomen omaperäistä kulttuuria!

Haluamme eurovaalikampanjamme kylkiäisenä tuottaa pysyvää hyvää. Siksi käynnistimme Wikitalkoot. Wikitalkoot tavoitteena on 17.5. mennessä kirkastaa Suomi-kuvaa verkon ilmaisessa tietosanakirjassa wikipediassa. Hanke on osa Talkoopäivää.

Kutsumme mukaan talkoisiin kaikki kieli- ja kuvataitoiset suomalaiset ja Suomen ystävät. Kohennetaan yhdessä Suomea käsitteleviä tärkeimpiä wikipedian artikkeleja suurimmilla Euroopan kielillä. Tarkoitus on myös raikastaa artikkelien visuaalista ilmettä hyvillä valokuvilla.

Wikitalkoot on aloitettu noin sadan artikkelin listalla, johon toivotaan talkoolaisten panosta. Aloitamme englanninkielisillä artikkeleilla ja laajennamme muihin kieliin ja lisäämme artikkeleja.

Oli kyseessä lumilautailijat, kapellimestarit, hevibändit, formulakuskit, kokit, kaupungit tai kivikirkot,  musiikkifestarit tai paikalliset herkut, Suomen omaperäinen kulttuuri ansaitsee tulla nähdyksi verkossa!

Katso video ja tule mukaan: http://lisasounio.com/wikitalkoot

Lisa Sounio-Ahtisaari Eurokalenteri