Uutiskirjeessä ajatuksiani populismista

Tänään lähti taas uutiskirje, jota saa jakaa eteenpäin, tässä linkki: http://eepurl.com/UhhPn

Helsinki kuhisee kansainvälisiä politiikan toimittajia mm. Hollannista, Ranskasta, Tanskasta, Britanniasta ja Yhdysvalloista. Toimittajat ovat saapuneet Helsinkiin raportoimaan Perussuomalaisten vaalimenestyksestä. BBC:n Senior Broadcast Journalist Paul Moss sekä tanskalaisen Politiken-lehden toimittaja kertoivat eilen Helsingin kaduilla vaaliesitteitä jakavalle Lisalle, että ikävä kyllä perinteiset sivistyspuolueet eivät kansainvälistä mediaa kiinnosta. Populistit provosoivat, mutta lupaavatko he todellisia uudistuksia? Ottavatko Perussuomalaiset vastuuta? Vai heitelläänkö vain tulipalloja puskista, haastoi Lisa toimittajia.

Ceyni_Ujuni_Ahmed

Kuvassa ahkera kokoomuslainen Stubbin tiiimistä, uusi, fiksu ja tyylikäs ystäväni Ceyni Ujuni Ahmed.