Kohukampanjan takana on vakava sanoma

Lisa Sounio-Ahtisaari #lisa227

Mediassa on viime päivinä ihmetelty tiimimme tapaa tehdä eurovaalikampanjaa. Jotkut tarkkailijat ovat tulkinneet viestit, videot, tavat ja tekniikat hauskoiksi – jopa ”innovatiivisiksi” ja ”amerikkalaisiksi” – mutta kevyiksi ts. vailla sisältöä tai suurempaa merkitystä. Tämä on virhetulkinta.

Kaikessa kampanjoinnissa olemme pyrkineet tekojen kautta näyttämään, miten asioita ja politiikkaa voi tehdä toisin. Uskomme, että vaalikaudellakin pitää uskaltaa aikaansaada.

Lisa Sounio-Ahtisaari Team

Olemme sosiaalisen median, runomaisin lehti-ilmoituksin ja katutempauksin tavoittaneet jo yli miljoona suomalaista, joista yli 20,000 ovat sitoutuneet teemoihin sosiaalisessa mediassa ja jakaneet viestejä eteenpäin.

Olemme keskittyneet kolmeen tärkeään teemaan. Juo syö suomalaista korostaa kotimaisen kysynnän tärkeyttä. Kehu kiitä yrittäjää painottaa yrittäjien ja erityisesti pienyrittäjien merkitystä Suomen taloudelle ja kasvulle.  Wikitalkoot on mahdollisuus jokaiselle kieli- ja kuvataitoiselle Suomen ystävälle parantaa omaperäisen kulttuurimme näkyvyyttä verkon ilmaisessa tietosanakirjassa Wikipediassa.

Lisa Sounio-Ahtisaari Kehu kiitä yrittäjää

Haluamme antaa ihmisille positiivista sisältöä, jota he voivat jakaa eteenpäin, ja esimerkkejä pienistä asioista, joita he voivat itse tehdä. Kaikki tämä on toteutettu mikromainosbudjetilla sekä sosiaalisessa mediassa että ”väärinkäyttäen” perinteisiä mediamainonnan muotoja.

Jos yksikin ostopäätös muuttuu kotimaiseen päin, jos yksikin yrittäjä saa kehuja ja kiitosta ja uuden asiakkaan, jos yksikin suomalainen kulttuurin helmi saa lisää huomiota ulkomailla, koen että kampanjamme on onnistunut.

Lisa Sounio Ahtisaari Juo Syö Suomalaista

Mutta miksi politiikkaa pitäisi tehdä uudella tavalla? Tästä kirjoitan lisää huomenna täällä blogissa.

Lisa Sounio-Ahtisaari
#227

Lisa Sounio-Ahtisaari luovuus on rikkaus