Eurokalenteri 23/25 Uskalla esittäytyä!

Vaaleihin enää pari päivää. Eurokalenteri rohkaisee esittäytymään tuntemattomille.

Ihmiset ovat aina tavoitelleet toisiaan, eikä verkottumisessa ole sen kummemmasta asiasta kysymys. Se on hauskaa ja helppoa ja useimmiten riittää lähestyttävä ilme, yksi hyvä kysymys ja parit kehut. Tämä jälkeen vastapuoli jo sulaa silmissä. Lisää tähän antelias asenne: se, että haluaa antaa toisille jotakin ilman odotuksia.

Asiantuntijuudesta ei ole mitään hyötyä, jollei saa suutaan auki oikeassa paikassa. Taitava verkottuja osaa lähestyä ihmisiä luontevasti ja kiinnostuneena.

Politiikassa päätöksiä ja vaikuttamista on aina tehty istuntosalien ulkopuolella. Käytävillä ja kulisseissa, Kekkosen saunasta Place Luxenburgin ravintoloihin.

Erään tukijani sanoin:

”Äänestäkää ihmiset sellaisia ehdokkaita, jotka saavat äänensä kuuluviin EU:ssa kaikkien italialaisten, ranskalaisten, espanjalaisten jne. joukossa. Älkää äänestäkö sitä tyyppiä, joka vetäytyy huoneeseensa pläräämään papereita. Ehdokkaan pitää pystyä verkostoitumaan, saada äänensä kuulumaan ja ajaa meidän asioita äänekkäiden välimeriläisten meppienkin yli. Suomalaisiin hyveisiin kuuluu tunnollisuus ja kunnollisuus, mutta se ei tuossa ympäristössä auta. Äänestäkää sellaista, joka ei jää jalkoihin!”

Lisa Sounio-Ahtisaari_Myyrmäki

 

Lisa_Sounio-Ahtisaari_Eurokalenteri_232514