LISA-tutkimus osoittaa – yrittäjä yllättää

Lisa Sounio-Ahtisaari yrittäjä yllättää

Eilen pöhistiin medioissa YLEn gallupeista. Tiedoksi: olemme tehneet omaa Lisa-tutkimusta, joka osoittaa että yrittäjä yllättää.

Tämä ei ole mikään PISA-tutkimus vaan LISA-tutkimus, vakavammin Lisan ja tiimin tekemä katukysely sadoille Suomen 250,000:sta pienyrittäjästä viimeisen vuoden aikana. Kysely on kattava ja tulos on selvä: yrittäjän ääni, arki ja haasteet eivät näy politiikan, median ja päättäjien agendalla – esimerkkinä eilinen YLEn “suuri” vaalidebatti.

Tälle yrittäjän äänelle on tilaa ja tarvetta Euroopan parliamentissa. Realistinen tavoitteemme on ja pysyy: yllättää ja kiilata neljänneksi Kokoomuksen ehdokkaaksi europarlamenttiin. Olemme koko kampanjan ajan tuoneet esille yrittäjyyden merkitystä meille kaikille Suomalaisille.

Anna äänesi kuulua 25.5. Ja vaikket äänestäisi minua, kehu kiitä yrittäjää! Käy kotikatusi lempiyrittäjän luona ja kehu ja kiitä. Siitä seuraa hyvää.

Iloa ja energiaa viikonloppuun,

Lisa

PS: Loppuksi vielä pieni vinkki YLElle. Mielestäni YLEn verorahoilla teettämät gallupit tulisi julkaista kansalaisille kokonaisuudessaan avoimena datana ei vain teidän tulkitsemana ”virallisena” top-listana. Kokonaisuudessaan kaikki tulokset ja kyselyn metodologia, siis kaikki tiedostot avoimena käytettäväksi. Tämä olisi moderni tapa tehdä journalismia!

Lisa Sounio-Ahtisaari kehu kiitä yrittäjää