Eurokalenteri 24/25 EU:ssa yrittäjyys ja ilo tehdä työtä

Lisa Sounio-Ahtisaari luovuus on rikkaus

Vaalipäivä on huomenna. Eurokalenterin luukusta paljastuu värssy, vastaus ja video!

Vaalikiertueella minulta on usein kysytty, mihin keskittyisin meppinä. Olen itse pienyrittäjä mutta olen kiinnostunut kaikkien suomalaisten hyvinvoinnista. Haluan olla mukana luomassa politiikkaa, joka tuo kaikille suomalaisille mahdollisuuden ja ilon tehdä työtä. Teemoja, joita haluan ahkerasti ajaa ovat:

1. Pienyrittäjien pärjääminen

2. Uudet ratkaisut akateemiseen työttömyyteen ja pätkätyöhön

3. Työssäjaksamisen kehittäminen

Olen konkari kahdessa asiassa: luomaan olennaisille asioille huomiota ja saamaan ihmiset innostumaan ja tekemään yhdessä. Minulla on vankka kokemus liike-elämästä: teollisuusyrityksen markkinoijana, suomalaisyritysten viennin kehittäjänä ja internetyrittäjänä.

Tavoitteeni EU:ssa on paikka talous- ja raha-asioiden valiokunnassa. Sen lisäksi valiokunnista minua kiinnostavat erityisesti sisämarkkinat ja kansainvälinen kauppa, sekä kulttuuri- ja koulutus.

Visioni on väkevästi maailmanpolitiikassa vaikuttava yhtenäinen Eurooppa. Suomen asemaa EU:ssa haluan vahvistaa. Suomi on niin omanlaatuinen paikka, ettemme menetä itsenäisyyttämme vaikka toimimme enemmän yhdessä.

Lopuksi vielä: Katso jännittävä video. Kampanja on ollut kovaa työtä, kilometrejä, kohtaamisia. Ja rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla!

Jättikiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana matkalla.

Lisa

Lisa Sounio-Ahtisaari Eurokalenteri