Lukuvinkkejä ja maalaiselämän helmiä…

Vietän etätyöviikkoa kaukana urbaanista jyskeestä. Pakotin itseni maalle sillä vuosien työnarkomania vaatii nyt hiljentämistä ja mielen rauhoittamista.

Aloitan päiväni lumpsahtamalla jo viileään lampiveteen. Seuraavaksi pyöräilen hakemaan päivän lehdet ja nautiskelen maakuntalehtien uutisia mustikka-kaurapuuron ja munaruisleipien sekä mustaakin mustemman kahvikupposen kera. Seuraavaksi on vuorossa metsälammen kiertolenkki lainakoiran perässä. Klo 09.00 suuntaan työpöydän ääreen.

Iltaisin ahmin romaaneja ja tositarinoita. Jeannette Walls ` n Lasilinna (Bazar) oli uskomattoman jännittävä kasvutarina Amerikan takamailla. Nyt luen 9-kymppisen Arne Nevalinnan  havaintoja maailmasta ja haaveilen että eläisin terveenä 100-vuotiaaksi.

Perjantaina on Lepakkkojen yö kyläjuhlat. Nautitaan kesän viimeisistä murusista!